Dodeljeni sertifikati uspešnim obrenovačkim kompanijama

Dom kulture i sportova Obrenovac

Nosioci sertifikata izvrsnosti su svesni da se ugled, poverenje i dostojanstvo kompanije zasniva na odnosima sa svim zainteresovanim stranama, a izgradnja odličnih odnosa kako sa poslovnim partnerima i klijentima tako i sa zaposlenima je veoma važna komponenta poslovne izvrsnosti.

Zbog toga smo održali događaj Poslovni susret 6.decembra u Sportsko kulturnom centru u Obrenovcu i tom prilikom smo dodelili sertifikate bonitetne izvrsnosti sledećim kompanijama: NS Bomi, Thermo Tec Flex, Simšped, Prva iskra – namenska proizvodnja, Enel i Građevinar, koji su sa teritorije gradske opštine Obrenovac.

 
 
Član Veća gradske opštine Obrenovac Predrag Jovanović u ime opštine je čestitao svim dobitnicima sertifikata i istakao da sertifikat ima težinu, i da može mnogo da znači prilikom konkurisanja na velikim tenderima.

“Naša kompanija je u toku bombardovanja bila potpuno uništena. Digli smo se iz pepela i želeli smo da dokažemo da jedno državno preduzeće može da bude uspešno”, izjavio je Stanoje Beočanin, direktor kompanije Prva iskra.
Dimitrije Trifunović, direktor preduzeća Thermo Tec Flex je rekao da mu ovaj sertifikat mnogo znači jer njemu je to lična satisfakcija i potrebno mu je da s vremena na vreme od nekoga čuje da sa njim sarađuju baš zbog njihovog dugotrajnog uspeha.
 
 
Bonitetna izvrsnost definiše nadprosečnu vrednost kompanija, a Sertifikat bonitetne izvrsnosti je potvrda dugogodišnjeg sistemskog i kvalitetnog rada, jer se pri ocenjivanju primenjuje ista metodologija i dokazani kriterijumi.

Bisnode čestita svim dobitnicima sertifikata i želi im da budu još uspešniji.