Online on YouTube

Bisnode4Exellence Logo1A_ big

 

Smart data. Smart decisions.

Rezervišite datum 01. oktobar da se pridružite našem tradicionalnom događaju ali ove godine sa drugačijim konceptom u skladu sa trenutnom situacijom.

Došla su izazovna vremena i sad je parvo vreme za donošenje pametnih odluka. Budite s nama na online eventu - Bisnode4Excellence 2020 Studio – i budite opremljeni veštinama kako biste sebi olakšali izazove ekonomske krize. Vaš domaćin će biti Miloš Maksimović, a prenos konferencije će biti putem Youtube platforme.

Zašto se pridružiti Bisnode4Excellence 2020 Studio konferenciji?

  • Bisnode4Excellence Studio je naš prvenac kao online live događaj koji povezuje velike kompanije i donosi neophodna i trenutna znanja o pametnoj preduzetničkoj budućnosti.
  • Saznaćemo kako uspešne kompanije posluju tokom ekonomske krize – odnosno kako su tokom ovih 6 meseci pronašli priliku za rast.
  • Impresioniraće vas izvrsni govornici: stručnjak za Smart Analytics - Thomas Mavroudis, Božana Ostojić - vrhunski ronilac, predstavnici uspešnih srpskih kompanija sa svojim inspirativnim poslovnim pričama o svom poslovanju tokom koronavirusa, Bisnode stručnjake. A za sam kraj jedna i jedina, izvrsna Ivana Peters.


Iskustvo i osećaji za posao danas više nisu dovoljni. Danas su nam potrebne informacije koje će nas voditi ka pravim odlukama. Uzmite sebi malo slobodnog vremena - jer od ovog događaja pa nadalje vodićete se pouzdanim podacima u svetlu poslovnu budućnost.

Pridružite nam se na konferenciji Bisnode4Excellence 2020 Studio.

 

VODITELJ DOGAĐAJA

 

Miloš Maksimović,

2007. godine staje pred kamere TV B92, i od onda ne odustaje od „slikanja“. U kraćim i dužim intervalima vodio: vremensku prognozu, centralne informativne emisije – vesti, Stanje Nacije i jutarnji radijski program Dizanje. Iskoristio „prelazni rok“ i prešao na TV Prva, gde je vodio emisije Tačno 9, Tačno 1, vesti u 18, Bingo, Noćni Žurnal i sad kviz Prva te zove.

 

 

 

 

 

 

 

GOVORNICI

 

Thomas Mavroudis,
Bisnode Business Lead Smart Data – DACH

Tomas ima više od 14 godina iskustva u savetovanju kompanija u donošenju odluka zasnovanih na podacima. Vodi i koordinira timove u međunarodnim projektima za podatke za različite industrije sa fokusom na: pametne podatke i analitiku, upravljanje matičnim podacima, upravljanje rizikom i prodaju i marketing.

 

 

 

 

 

Božana Ostojić,
Ronilac i nosilac je timskog rekorda u Ginisovoj knjizi rekorda

Božana je počela da bavi ronjenjem 1980. godine u ronilačkom klubu BUK iz Banja Luke, a iste godine je završila prvi ronilački kurs P1. 1983. odlazi u URS, tadašnji najveći ronilački klub na prostorima SFRJ, gde nastavlja svoju karijeru i započinje sa takmičenjima.

Ubrzo postaje član prve takmičarkse ekipe i ostvaruje zapažene rezultate. Nosilac je timskog rekorda u Ginisovoj knjizi rekorda kao član francuske ekspedicije preronila je pećinski sistem u Meksiku dug 92 km i osvojila svetski rekord u ronjenju na dubini od 127, 8 metara, spašavajući kolegu.

 

 

 

Ivana Peters,
Umetnica i muzičarka

Ivana Peters, takođe poznata i kao Ivana Negativ i vokalista grupe Tap 011 je naša jedna od top 3 najboljih pevačica kako u Srbiji tako i u regionu. Završila je srednju muzičku školu, a sa 15 godina počinje da peva u grupi pod nazivom Who is the best, da bi nastavila sa Tapovcima. Nakon odlaska iz spomenute grupe promenila je žanr, postavši glavni vokal rok sastava Negativ, sa istim sastavom je i danas.

 

 

 

 

Branka Marinković,
Razvojna agencija Srbije

Pre nego što je postala deo RAS tima, desetogodišnje radno isksutvo je stekla u bankarskom sektoru nakon čega je počela da radim u SIEPA , a zatim u Ministarstvu privrede na kontroli investicionih ulaganja. Poslednje četiri godine radi kao viši savetnik za finansijsku analizu u sektoru za strateška ulaganja Razvojne agencije Srbije.

 

 

 

 

 

Milan Sofronić,
Srboauto

Po zanimanju je diplomirani mašinski inženjer. 15 godina je radio u JKP GSP Beograd na pozicijama od inženjera do tehničkog direktora i generalnog direktora. Nakon toga je bio direktor prodaje u Auto Čačku Komerc, dok nije došao u Srboauto na poziciji direktora i ovu funkciju vrši nepunih godinu dana. Oženjen je i ima dvoje dece.

 

 

 

 

 

Jelena Gajić,
Bisnode Srbija

12 godina na pozicijama tim lidera u prodajnim timovima, od toga nepunih 10 godina u Bisnode-u. Trenutno na funkciji SME Sales Manager.

 

 

 

 

 

 

Branko Stefanović,
Bisnode Srbija

Više od 15 godina iskustva u oblasti prodaje i vođenju projekata u različitim multinacionalnim kompanijama Telenor, Institut Austriste privredne komore. U kompaniji Bisnode je 5 godina i trenutno je na poziciji Key Account Manager, zadužen za korporativnu prodaju i organizaciju korporativnog prodajnog tima.

 

 

 

 

Smart data. Smart decisions.