Bisnode4Excellence

25.9.2019, Vila Jelena, Dedinje
Prijava

Vila Jelena, Dedinje

Vabljeni med odlične!

U kompaniji Bisnode svojim delovanjem se zalažemo za izvrsnost u srpskoj privredi. Izvrsnost za nas nisu samo dobri poslovni rezultati, već iskrena posvećenost transparentnom poslovanju, dobroj poslovnoj praksi i društvenoj odgovornosti.

Događaj Bisnode4Excellence je namenjen Bisnode poslovnim partnerima i Bisnode klijentima, a između ostalog, spoj je Bisnode nosilaca A, AA, AAA i Zlatnog sertifikata bonitetne izvrsnosti – dakle najpodsticajnijim i najinspirativnijim.

A nosioci sertifikata bonitetne izvrsnosti predstavljaju 2,06% srpskog tržišta, AA nosioci sertifikata bonitetne izvrsnosti 0,83% srpskog tržišta, AAA nosioci sertifikata bonitetne izvrsnosti 0,50% srpskog tržišta, Zlatni AAA nosioci sertifikata bonitetne izvrsnosti 0,40% srpskog tržišta.

U okviru događaja Bisnode4Excellence, 25. septembra, proslavljaćemo izvrsnost i govorićemo o tome kako postići i održati izvrsnost u poslovanju, kako i gde potražiti nove poslovne prilike i kako nam u tome može pomoći tehnologija veštačke inteligencije i inovativno korišćenje podataka.

Pridružite nam se na konferenciji!

Događaj Bisnode4Excellence 2019 namenjen je našim poslovnim partnerima i korisnicima Bisnode rešenja kao i nosiocima sertifikata bonitetne izvrsnosti A, A, AAA i Gold.

Sponzori i partneri događaja

 

Program događaja Bisnode4Excellence

 

12.15 – 13.00 Registracija uz osveženje

S PAMETNIM PODACIMA DO USPEHA

13.00 – 13.10  Dobrodošlica i otvaranje događaja, Mr. Ola Andersson, Head of Development Cooperation at the Embassy of Sweden in Belgrade. Obraćanje je na engleskom jeziku

13.10 – 13.25 Uvodni govor, Jelena Gajić, SME Sales Manager Bisnode Srbija

13.25 – 14.05 Anna Albinsson, CMO Bisnode Group: »How to find new customers with data driven marketing«
*Predavanje će biti na engleskom jeziku, bez simultanog prevoda.

14.05 – 14.45 Hristina Popović, umetnica i strastvenik sportova izdržljivosti: »Drugačijim koracima do uspeha.«

 

14.45 - 15.35 – PAUZA

Bisnode Speed Networking

Dodela sertifikata Bonitetne izvrsnosti     

 

USPEŠNI ZA USPEŠNE – REFERENTNE PRIČE  

15.40 – 16.10 Dr. Ratomir Ćirović, direktor Privrednog savetnika: » Strategija razvoja Privrednog savetnika. «   

16.10 – 16.40 Stefan Milinković, direktor NTS International: » NTS rešenja i vidljivost logističkih procesa u realnom vremenu. « 

16.40 – 17.10 Andrija Perović, CEO Termovent Komerc: »Od male mašinske radionice do industrije 4.0«      

 

17.10 – 18.00 PRIJATNO DRUŽENJE UZ POSLUŽENJE  

Dodela sertifikata bonitetne izvrsnosti

 

*Organizator zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu kao i satnice.

DOBRODOŠLI MEĐU USPEŠNE!

Biće nam zadovoljstvo da budete sa nama!

ola

Ola Anderrson, šef razvojne saradnje, Ambasada Švedske

Gospodin Ola je na ovoj funkciji od 2016. Pre ove funkcije bio je generalni savetnik i pomoćnik generalnog direktora u Švedskoj agenciji za međunarodnu razvojnu saradnju (Sida) u Stockholmu.

Pored svog rodnog švedskog, gospodin Andersson tečno govori engleski i nemački jezik.

 

 

 

Anna Albinsson, CMO Group Bisnode

Ana ima široku i dugu pozadinu u prodaji i marketingu, a danas je odgovorna za Bisnode marketing širom Evrope. Sa velikim entuzijazmom, želi da pokaže sve prednosti koje možete dobiti analizom podataka na pravi način. Tokom ovog inspirativnog predavanja, Ana daje uvid o tome kako da koristi prediktivnu analizu kao sredstvo za upoznavanje sa pravom ciljnom grupom sa pravom porukom u pravom kanalu i konačno kreira veći prinos na vašu investiciju. Bisnode kompaniji se pridružila 2016. kao direktor prodaje.

 

 

Hristina Popović, glumica i sportiskinja

Glumica po profesiji i ćerka poznate balerine Sonje Vukićević ali je ujedno i veliki strastvenik sportova izdržljivosti.

Ima takođe završenu školu ronjenja kojim se aktivno bavi od rane mladosti. Do sad se popela na vrhove planina Himalaja, Kilimandžare, Bromo. To je samo navedeno…

Ne možete mnogo pročitati u medijima o njoj (ne voli medijski da se eksponira iako deluje da nam je stalno na malim ekranima)… niti znamo koliko zaista ima glumačkih nagrada kao ni na sve planine na koje se popela.

Stoga će biti uživo s nama i otkriće nam sve u detalje kako je došla do toga da planinari, iako je aktivna u svom poslu još uvek - koliko i šta joj znači ovaj tzv sport izdržljivosti;

Čega je morala da se odrekne i da li je toga vredno?

Ima li predrasuda, ljubomore i rivalstva?

 

 

Dr Ratomir Ćirović, direktor preduzeća Privredni savetnik

Dr Ratomir Ćirović, je od 2001. godine direktor i odgovorni urednik u ovom privrednom društvu, koje izdaje časopis pod istim nazivom „Privredni savetnik“ u digitalnoj i papirnoj formi.

Diplomirao je i magistrirao na Ekonomskom fakultetu u Beogradu na smeru - računovodstvo i poslovne finansije. Završio je specijalističke studije i položio specijalistički ispit na strukovnim specijalističkim studijama za oblasti poreskog savetovanja na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

 

 

Stefan Milinković, direktor postprodaje kompanije NTS Intrenational

Od 2018. godine u okviru razvojnog tima NTS-International je bio konsultant za logistiku. Od nedavno je na poziciji direktor postprodaje.

Završio je Saobraćajni fakultet u Beogradu - smer Logistika. Master i doktorske studije na Saobraćajnom fakultetu su inspirisane razvojem Transport Management System-a u okviru NTS-a i problemima vezanim za Humanitarnu logistiku.

NTS kreira i implementira softverska rešenja za podršku upravljanju i kontroli u transportu i logistici. Razvoj NTS-a je dugogodišnji i kontinualan proces koji je zasnovan prvenstveno na znanju i inovativnim rešenjima.

 

 

Andrija Perović, CEO Termovent Komerc

Nakon završenih master studija na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, Andrija Perović postao je deo kompanije Termovent, koju je njegov otac osnovao 1993. godine. Od 2017. godine Andrija je na poziciji Generalnog direktora Termoventa, koja je danas lider na domaćem tržištu u proizvodnji klima komora, koje, pored proizvodnje panela za čiste sobe, predstavljaju osnovni proizvod kompanije. Pored Mašinskog fakulteta, Andrija je prošao i kroz Leadership program kompanije Adizes, koji je uspešno završio 2018. godine, čime je dodatno obogatio svoje akademsko i radno iskustvo.

 
 
 
 

Video Bisnode4Excellence 2019

 

 
 

Video sa prethodnog događaja

Bisnode4Excellence, Top of the Hub, 06.09.2018