Bisnode4Excellence

25.9.2019, Vila Jelena, Dedinje

Prijava

Vila Jelena, Dedinje

Bisnode4Exellence Logo1.jpg

U kompaniji Bisnode svojim delovanjem se zalažemo za izvrsnost u srpskoj privredi. Izvrsnost za nas nisu samo dobri poslovni rezultati, već iskrena posvećenost transparentnom poslovanju, dobroj poslovnoj praksi i društvenoj odgovornosti.

Događaj Bisnode4Excellence je namenjen Bisnode poslovnim partnerima i Bisnode klijentima, a između ostalog, spoj je Bisnode nosilaca A, AA, AAA i Zlatnog sertifikata bonitetne izvrsnosti – dakle najpodsticajnijim i najinspirativnijim.

A nosioci sertifikata bonitetne izvrsnosti predstavljaju 2,06% srpskog tržišta, AA nosioci sertifikata bonitetne izvrsnosti 0,83% srpskog tržišta, AAA nosioci sertifikata bonitetne izvrsnosti 0,50% srpskog tržišta, Zlatni AAA nosioci sertifikata bonitetne izvrsnosti 0,40% srpskog tržišta.

U okviru događaja Bisnode4Excellence, 25. septembra, proslavljaćemo izvrsnost i govorićemo o tome kako postići i održati izvrsnost u poslovanju, kako i gde potražiti nove poslovne prilike i kako nam u tome može pomoći tehnologija veštačke inteligencije i inovativno korišćenje podataka.

Pridružite nam se na konferenciji!

Događaj Bisnode4Excellence 2019 namenjen je našim poslovnim partnerima i korisnicima Bisnode rešenja kao i nosiocima sertifikata bonitetne izvrsnosti A, A, AAA i Gold.

Sponzori i partneri događaja

Govornici

Milan Dragić, generalni direktor Bisnode za Jugoistočnu Evropu

Anna Albinsson, direktor marketinga Bisnode Grupacije: Kako pronaći nove klijente sa marketing baziranim podacima - konkretni primeri i stvarni slučajevi kupaca
*Predavanje će biti na engleskom jeziku, bez simultanog prevoda.

Dr. Ratomir Ćirović, direktor preduzeća Privredni savetnik, nosioci sertifikata AAA i Gold bonitetne izvrsnosti . “Strategija razvoja Privrednog savetnika“

Bisnode Speed Networking – tokom pauza!

Dodela sertifikata bonitetne izvrsnosti – tokom pauza!

 

Prijatno druženje nakon događaja uz posluženje i piće.

 

DOBRODOŠLI MEĐU IZVRSNE!

Anna Albinsson, CMO Group Bisnode

Ana ima široku i dugu pozadinu u prodaji i marketingu, a danas je odgovorna za Bisnode marketing širom Evrope. Sa velikim entuzijazmom, želi da pokaže sve prednosti koje možete dobiti analizom podataka na pravi način. Tokom ovog inspirativnog predavanja, Ana daje uvid o tome kako da koristi prediktivnu analizu kao sredstvo za upoznavanje sa pravom ciljnom grupom sa pravom porukom u pravom kanalu i konačno kreira veći prinos na vašu investiciju. Bisnode kompaniji se pridružila 2016. kao direktor prodaje.

 

 

Dr Ratomir Ćirović, direktor preduzeća Privredni savetnik

Dr Ratomir Ćirović, je od 2001. godine direktor i odgovorni urednik u ovom privrednom društvu, koje izdaje časopis pod istim nazivom „Privredni savetnik“ u digitalnoj i papirnoj formi.

Diplomirao je i magistrirao na Ekonomskom fakultetu u Beogradu na smeru - računovodstvo i poslovne finansije. Završio je specijalističke studije i položio specijalistički ispit na strukovnim specijalističkim studijama za oblasti poreskog savetovanja na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

 

Video sa prethodnog događaja

Bisnode4Excellence, Top of the Hub, 06.09.2018