Top of The Hub, Novi Beograd

Dobro došli među uspešne!

Dobro došli među uspešne!

Naša odgovornost u Bisnodeu da omogućimo pristup kvalitetnim poslovnim informacijama, čime osiguravamo transparentnost tržišta i pružamo podršku poslovnom svetu, a odgovornost kompanija je stvaranje uspeha u poslovanju. Pridružite nam se na konferenciji 06. septembra i dobrodošli među uspešne! 

Premium sponzor

    

Sponzori

 

 

 

09.30 – 10.00 Registracija učesnika
10.00 – 10.10 Uvodni govor direktora Bisnoda za južno tržište, Višeslav Majić
10.10 – 10.50

VLADIMIR VANJA GRBIĆ: DA LI USPEH U SPORTU PRATI USPEH U POSLOVNOJ KARIJERI

Jedan od najboljih srpskih odbojkaša svih vremena, a trenutno i  asistent na Fakultetu sporta, generalni sekretar FIVB sportske komisije (Fédération Internationale de Volleyball) i specijalni olimpijski ambasador.

10.50 – 11.20

*JOACHIM KARLSSON, DIREKTOR ZA STRATEGIJU, BISNODE GROUP: BUDUĆNOST PAMETNIH PODATAKA: MARKETING NA OSNOVU PODATAKA

*Predavanje će biti na engleskom jeziku, ali za učesnike nije obezbeđen simultani prevod.

11.20 – 12.00

Odmor i Bisnode Speed Networking – upoznajte se sa uspešnima! – i dodela sertifikata bonitetne izvrsnosti 

12.00 – 12.15 Premium partner VIP: Dragan Tanasković- Corre Business i ICT servisi
12.15 – 12.45

Referentna priča Bonitetne izvrsnosti A: MEDICAL BEAUTY CENTER BEOGRAD, Marija Balković, direktorka

12.45 – 13.15

Referentna priča Bonitetne izvrsnosti AA: SIXSENTIX DOO BEOGRAD, Branko Milikić, direktor

13.15 – 13.45

Referentna priča Bonitetne izvrsnosti AAA: CHEMICAL AGROSAVA DOO BEOGRAD, Petar Mirković, direktor 

13.45– 14.15

Referentna priča Bonitetne izvrsnosti Zlatni AAA: AD AERODROM NIKOLA TESLA BEOGRAD, Raša Ristivojević, izvršni direktor

14.15– 14.50

Odmor i Bisnode Speed Networking – upoznajte se sa uspešnima! – i dodela sertifikata bonitetne izvrsnosti 

14.50 - 16.15  Svečano proglašenje pobednika Gazela Srbije 2018 – najboljih od najbrže rastućih kompanija u Srbiji 
16.15 - 17.00

VLADIMIR VANJA GRBIĆ: DA LI USPEH POJEDINCA ODREĐUJE USPEH TIMA I KAKO? 

17.00 

ZATVARANJE i prijatno druženje uz ručak 

 

DOBRO DOŠLI MEĐU USPEŠNE!

Biće nam zadovoljstvo da budete sa nama!

 

 

 

 

Vladimir Grbić, jedan od najboljih srpskih odbojkaša svih vremena.

Ukupno je u dresu reprezentacije osvojio 14 medalja i proglašen za najboljeg igrača Evrope 2000. godine. Najveći uspeh postigao je na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000, kada je osvojio zlatnu medalju. 2011 je bio član reprezentacije koja je osvojila titulu šampiona Evrope. Nakon završetka igračke karijere, obavljao je funkciju prvog potpredsednika Odbojkaškog saveza Srbije i član je komisije za razvoj svetske odbojke u FIVB.

Posvećeni i strastveni lider sa velikim uspehom u sportu, radu i obrazovanju, sa pozitivnim stavom za identifikaciju pobedničkih pristupa, Vanja ima sposobnost da postigne ciljeve i vodi timove ka uspehu.

U protekle tri godine, kao motivacioni govornik, Vanja deli svoje profesionalno i životno iskustvo širom sveta na srpskom, italijanskom, engleskom, ruskom i portugalskom jeziku.

Otac je tri ćerke i jednog sina sa suprugom Sarom.

 

 

Joachim Karlsson, direktor za strategiju, Bisnode Group

Glavna oblast fokusiranja: Inovacije i strategija, preduzetništvo, organizaciona kreativnost. Osnovne informacije i oblast stručnosti: Joakim je direktor za strategiju u kompaniji Bisnode sa iskustvom u oblasti preduzetničkog kapitala, tehnoloških industrija i preduzetništva. On se pridružio kompaniji Bisnode 2015. godine kao Direktor inovacija grupe i direktor za proizvode. Pre toga, Joakim je bio partner u kompaniji KTH Chalmers Capital, potpredsednik kompanije Telelogic i izvršni direktor i osnivač kompanije Focal Point AB. Ima doktorat iz oblasti računarske nauke.

Specijalne teme:

  • Kako bi izgledao život bez podataka?
  • Budućnost podataka – menjaju svakodnevni život bez obzira na to gde se nalazite
  • Izazovi sa kojima se suočava inovativna kompanija
  • Otvorena inovacija i saradnja između start-apova i velikih kompanija

 

Petar Mirković, Chemical Agrosava

AAA Sertifikat Bonitetne izvrsnosti

Petar Mirković se nalazi na čelu kompanije Chemical Agrosava, jedne od lidera u oblasti proizvodnje sredstava za zaštitu bilja i hibridnog kukuruza.

Rođen u Beogradu, gde se školovao i gde je 1996 godine diplomirao na Poljoprivrednom fakultetu.

Tokom studija, aktivno je učestvovao u poslovanju porodične firme, sticao praktična znanja, a po završetku istih u potpunosti se uključuje u poslovanje kompanije.

Te godine počinje sa izgradnjom pogona za proizvodnju sredstava za zaštitu bilja.

Na poziciju generalnog direktora stupa 2006 godine, kada Chemical Agrosava pokreće sopstvenu selekciju hibridnog kukuruza.

Danas, Chemical Agosava raspolaže jednim od najmodernijih i najkopleksnijih pogona za proizvodnju sredstava za zaštitu bilja, kao i hibridnog kukuruza u Evropi.

Proizvodi se prodaju na tri kontinenta u 18 zemalja na izuzetno konkurentnim tržištima.

Sa svojim timom dobitnik je više prestižnih nagrada:

 ”Enviromental Respect Award” program u organizaciji kompanije DuPont, 2014 godine.

 ”Beogradski pobednik” tradicionalno priznanje Privredne Komore Beograda, 2016 godine.

 Najznačnije priznanje, ”Zlatna Gazela” stiže od međunarodne grupacije Bisnode, kao najbolja među najbrže rastućim firmama.

 

 

Branko Milikić, direktor SIXSENTIX d.o.o. Beograd

AA sertifikat Bonitetne izvrsnosti

 

Branko Milikić, izvršni direktor švajcarske IT kompanije Sixsentix sa sedištem u Novom Sadu, više od 15 godina gradi svoju uspešnu karijeru u IT industriji na različitim pozicijama, od programera, preko menadžera projekata do izvršnog direktora.

Po završetku studija na Prirodno matematičkom fakultetu u Novom Sadu, počinje svoju karijeru kao IT konsultant u Gradskoj upravi za finansije Grada Novog Sada, nakon čega nekoliko godina radi kao programer na projektima razvoja softvera. Od osnivanja kompanije Sixsentix u Srbiji 2012. godine, preuzima odgovornosti izvršnog direktora kompanije i upravljanja projektom QACube u Srbiji. Odgovoran je za celokupnu organizaciju IT poslovanja srpske kćerke-firme: od početnog zahteva klijenta do završetka pojekata i svih finansijskih aspekata, kao i upravljanje projektima različitih tipova za poznate strane klijente, sa velikim iskustvom u implementaciji širokog spektra tehnologija razvoja i testiranja softvera.

 

Raša Ristivojević, AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Gold sertifikat Bonitetne izvrsnosti

Raša Ristivojević od 2014. godine obavlja funkciju Izvršnog direktora na Aerodromu Nikola Tesla Beograd. Rođen je u Beogradu, gde se i školovao i stekao zvanje diplomiranog ekonomiste ( Master menadžmenta u proizvodnji).
Od 1984. do 1989. je aktivno radio u spoljnotrgovinskoj firmi „Teking Invest“.
1989. godine je pokrenuo proizvodnju obuće kao vlasnik fabrike „Rimo“. Od 2012. obavlja funkciju zamenika predsednika Skupštine Koridora Srbije.U periodu od 2013. do 2014. godine je obavljao funkciju potpredsednika Privredne komore Srbije, resorno zadužen za investicije. Takođe, 2015 i 2016 bio je predsednik Izvršnog odbora organizacije Evropskog prvenstva u vaterpolu u Beogradu. Pored mnogobrojnih nagrada i priznanja ističemo nagradu „Najevropljanin za menadžment u sportu“ 2015, zatim priznanje „LEN-a“ za organizaciju Evropskog prvenstva u vaterpolu u Beogradu 2016, priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“ u kategoriji „Najmenadžer Beograda“ 2016, kao i nagradu Privredne komore Srbije „Najbolje iz Srbije“ za brend „Rimo“ 2006. godine. Takođe je i predsednik moto kluba „ Šar pej“, a kao pasionirani lovac dugi niz godina se nalazio u rukovodećim strukturama Lovačkog društva Obrenovac.

 

Marija Balković, Medical Beauty Center Beograd 

A Sertifikat Bonitetne izvrsnosti

Dr Marija Balković, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije. Posle diplomiranja na Medicinskom Fakultetu u Beogradu, specijalizaciju na polju plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije upisala 2001.god. U decembru 2006 sa odličnim uspehom dobija zvanje specijaliste plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije.
Osnivač je klinike MBC u ekskluzivnom kraju Beograda. Ona je stručnjak sa najviše iskustva u regionu i više od 2000 pacijenata iz oblasti transplantacije kose i obrva. Unapredila je FUE u FUE PRECISE metodu.

Dr Balković je redovan učesnik i predavač mnogih prestižnih svetskih kongresa o plastičnoj hirurgiji i estetici, a posebno na temu transplantacije kose. Čest je gost hirurg na klinikama širom Evrope, u Kopenhagenu Padovi, Londonu, Dablinu...
Član je organizacija SRBPRASA, BAPRASA, SRBSAPS, WOSIAM – srpskih i internacionalnih asocijacija plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije.


Dr Marija i njen stručni tim, sa više od 10 godina iskustva u estetici, vrše sve operacije iz oblasti plastične i estetske hirurgije, a najbolje vam ih preporučuju njihovi vrhunski rezultati, kao i klijenti iz čitavog sveta, preko Amerike, Australije, UAE, Evropske Unije, Rusije. Cene procedura su i do 50% niže nego u zapadnim zemljama i Rusiji. MBC klinika svojim pacijentima pruža vrhunsku udobnost i potpunu diskreciju, čime na najbolji način reprezentuje našu zemlju. Garancija kvaliteta su zadovoljni klijenti koji se uvek vraćaju, a pacijenti su kako nam kažu u MBC, najvažniji.

Ovde možete videti fotogaleriju događaja.

FOTOGALERIJA

PRIJAVA