Ko je stvarni vlasnik

Vašeg poslovnog partnera?

Prestanite da trošite svoje dragoceno vreme i novac kako biste došli do istine!

Ko je stvarni vlasnik
Vašeg poslovnog partnera?

Mi ćemo to učiniti umesto vas

Mi sakupljamo i povezujemo podatke na globalnom nivou, a zatim pomoću najsavremenije tehnologije dostavljamo podatke koji su odmah spremni za korišćenje. Na taj način štedimo vaše dragoceno vreme koje možete da iskoristite za obavljanje važnijih zadataka.

Dun & Bradstreet
pruža uvid u detaljne podatke o stvarnom vlasništvu. Prepustite nama pretraživanje višestrukih izvora, proveru podataka i usklađivanje evidencije, smanjivanje lažno pozitivnih unosa, prethodnu analizu i još mnogo toga.

Mi možemo da vam pomognemo!

Pomažemo hiljadama zakonski uređenim kompanijama da odgovore na pravne zahteve. Smanjite neophodne resurse i predupredite zakonske kazne. Obezbedite usaglašenost sa zakonom o sprečavanju pranja novca i drugim zakonima. Zaštitite svoju kompaniju i nemojte da zaustavljate svoje poslovanje.

Pročitajte našu Politiku zaštite privatnosti

Identifikacija stvarnog vlasnika predstavlja najduži deo procesa uključivanja poslovnog odnosa s kupcem ili dobavlječem. Pored toga, troši se velika količina resursa.

Da li ste se ikada zapitali koliko to zaista košta?


Traćenje vremena

Identifikacija stvarnih vlasnika može da potraje i do 7 radnih sati po kompaniji.


Skriveni troškovi

Izgubljene poslovne prilike usled odbijanja poslovne saradnje, iziritirano osoblje i još mnogo toga.


Rizik od zakonskih kazni

Da li ste u potpunosti sigurni da će regulatorno telo smatrati da su radnje koje ste preuzeli dovoljne?

Zaslužili ste:

Dosledne podatke na globalnom nivou u koje možete da se uzdate.

Sistematski pristup istraživanju i dokumentovanju
stvarnih vlasnika kojima se osigurava usaglašenost poslovanja.

Transparentnost, efikasnost i preciznost uz obaveštenja i
nadgledanje stvarnih vlasnika u realnom vremenu.

Pročitajte u nastavku zašto smo u mogućnosti da vam baš to i omogućimo.

Kako funkcioniše

Dun & Bradstreet globalni podaci o stvarnom vlasništvu pružaju više od 150 miliona veza, čime ćete ostvariti uvid u poslovne subjekte i stvarne vlasnike sa proračunom od 0,01% – uključujući korporativne i pojedinačne vlasnike, sve do krajnjih stvarnih vlasnika (UBO). Dun & Bradstreet Data Cloud sadrži aktuelne poslovne informacije za više od 130 miliona akcionara i više od 420 miliona poslovnih evidencija u više od 200 država – vaša kompanija će imati koristi od jasnog uvida u konačne stvarne vlasnike i pametne procene rizika koji se isporučuju na brz i besprekoran način.

Iskoristite najveću svetsku poslovnu bazu podataka za proveru kompanija i pojedinaca koji rukovode vašim klijentima ili dobavljačima.

Obogaćujemo prikupljene podatke iz registara širom sveta putem naše analitike, uključujući informacije o pravnoj formi, registarske brojeve, poslovnu aktivnost i šifre države kako bismo omogućili donošenje odluka koje je zasnovano na detaljnoj proveri rizika.

 

Preuzmite priloženi E-book da biste se bliže informisali:

Obezbedite ispravnost podataka

Utvrđivanje načina za praćenje informacija o stvarnom vlasniku bez žrtvovanja efikasnosti i uvećanja obima aktivnosti predstavlja pravi izazov. Informacije o stvarnom vlasniku su kompleksne za izračunavanje i još ih je teže održavati. Praćenje se najčešće obavlja putem periodičnih revizija kada svake godine organizacije počinju od nule.

Putem usluge praćenje stvarnih vlasnika kompanije Dun & Bradstreet dobijaćete automatska obaveštenja kada dođe do promene u strukturi stvarnog vlasnika vaših klijenata, dobavljača i drugih trećih strana. To vam pruža mogućnost da preuzmete kontrolu i budete proaktivni prilikom upravljanja datom promenom.

 

Putem priloženih materijala dodatno se informišite o stvarnom vlasništvu i funkciji praćenja:

Vizuelizacija stvarnog vlasništva

Kompanija Dun & Bradstreet nudi opciju vizuelizacije analitike vlasništva. Sada korisnici iz svakog sektora kompanije mogu brzo da budu upućeni u kompleksne veze. U našim alatima prikazana je struktura vlasništva kompanije. Vizuelizacija takođe omogućava različite opcije za prikaz hijerarhije kompanije i kompleksnih veza.

 

Preuzmite priloženi E-book da biste se bliže informisali:

Neka proces glatko teče

Uvedite jednu tačku pristupa informacijama i alatima da biste lakše obavljali istraživanje i donosili odluke po pitanju usaglašenosti poslovanja. Naša rešenja omogućavaju da za samo nekoliko minuta prođete kroz čitav proces uvođenja.

Identifikacija i provera kompanija

Tačno identifikujte globalne poslovne partnere, kompanije i rukovodioce. Na raspolaganju ćete imati kompletne informacije o kompaniji. Dostavićemo vam dijagrame sa trendovima putem kojih ćete imati prikaz svih informacija u vezi sa rizikom. Osim toga, pružićemo vam dodatne informacije o resursima, vlasnicima i istoriji kompanije.

Stvarno vlasništvo i poslovne veze

Uverite se na brz i jednostavan način u globalne i kompleksne korporativne hijerarhije. Većinsko ili manjinsko vlasništvo, u istoj državi ili na drugom kontinentu. Steknite uvid u poslovanje poslovnog partnera i utvrdite stvarne vlasnike u okviru celokupne korporativne strukture.

Globalni spiskovi sankcija i politički izloženih lica i negativan medijski sadržaj

Kada identifikujete stvarne vlasnike i rukovodioce kompanije, imate mogućnost da obavite proveru ovih pojedinaca i čitavog poslovnog subjekta u odnosu na više od 700 međunarodnih spiskova sankcija / nadzornih spiskova i 1,8 miliona politički izloženih lica.

Zabeležite rezultate i pratite promene

Zabeležite putanju upita i rezultate provere na mreži putem vremenske oznake upita. Istorijski dokumenti su uvek dostupni putem arhive izveštaja. Pratite kompanije i primajte obaveštenja kada dođe do izmene bilo kog važnog elementa podataka.

 

Automatizujte i ubrzajte procese

Podaci i automatizacija omogućavaju timovima za usaglašenost da odgovore na izazove sa kojima se susreću, uz istovremenu zaštitu dodatne vrednosti, a u pojedinim slučajevima i uz istovremeno stvaranje dodatne vrednosti kompaniji. Mogućnosti ovih tehnologija predstavljaju novinu za veliki broj industrija i sasvim je razumljivo da deluju veoma strano.

Kompanija Dun & Bradstreet omogućava automatizaciju procesa dostavljanjem podataka putem različitih kanala, uključujući i moderna, brza i efikasna API rešenja.

Obratite se kompaniji Dun & Bradstreet da bismo vam objasnili kako automatizacija može da olakša upravljanje rizikom.

 

Pomoći ćemo vam da pronađete odgovarajuće rešenje za vaše potrebe

Mi smo eksperti za podatke i analitiku i želeli bismo da vam pomognemo da i vaša organizacija bude zasnovana na podacima. Sve što treba da učinite jeste da uneste vaš kontakt kako bimso mogli da Vas kontaktiramo.

Pročitajte našu Politiku zaštite privatnosti