AAA Sertifikat
Izvrsnosti

Provjerite da li se vaše preduzeće nalazi u jednoj od kategorija bonitetne izvrsnosti!

Sertifikat izvrsnosti mogu da dobiju samo firme koje zadovoljavaju kriterijume i rangiranje i koje su se time svrstale u najviši dio ljestvice bonitetne izvrsnosti. Konkretno, radi se o 7,4% privrednih subjekata u Crnoj Gori.

 

Pomoću Bisnode sertifikata dokažite svoju:

1. Sigurnost: najniža vjerovatnoća propadanja, blokade, insolventnosti

2. Uspješnost: imate natprosječne finansijske izvještaje, prikazujete rast prihoda, sredstava i zaposlenih

3. Održivost i stabilnost: besprekorno poslujete najmanje 2 godine, nemate negativne događaje ili veće tužbe

4. Uzornost i pouzdanost: imate dobru disciplinu plaćanja

5. Perspektivnost: prognoziramo vam uspješno poslovanje i u budućnosti

Provjerite da li se vaše preduzeće nalazi u jednoj od kategorija bonitetne izvrsnosti - ispunite donji formular

AUTENTIČAN IZGLED SERTIFIKATA
Bonitetna izvrsnost je registrovani brend kompanije BISNODE doo, koja se bavi poslovnim informacijma i analitikom, koja je dio međunarodne Bisnode grupe, prisutne u 19 zemalja Evrope, sa 2.100 zaposlenih. Grafički dizajn brenda Bonitetna izvrsnost je u skladu sa smjernicama Bisnode grupe.
VIŠEGODIŠNJA MEĐUNARODNA TRADICIJA
Bisnode kompanija već 26 godina tradicionalno dodjeljuje sertifikate uspješnim kompanijama u 19 evropskih zemalja u kojima posluje. Pored toga, najveći smo strateški partner kompanije Dun&Bradstreet, koja poslovnim informacijama pokriva više od 220 zemalja svijeta.
MEĐUNARODNA METODOLOGIJA
Prilikom obračuna rejtinga Bonitetne izvrsnosti oslanjali smo se na našu poslovnu bazu sa podacima od 2011. godine do danas. Model prema kojem određujemo uspješnost kompanija obuhvata preko 300 varijabli, kao što su predviđanje mogućnosti prestanka poslovanja kompanije, insolventnosti (stečaja, sudskog poravnanja, likvidacije, restrukturiranja), uključivanja na listu poreskih dužnika ili blokade bankovnih računa u periodu dužem od 90 dana (u narednih 12 mjeseci).
USPJEŠNE KOMPANIJE SU USPJEŠNE SA RAZLOGOM
One upravljaju najvećim dijelom imovine, generišu najviše prihoda, zapošljavaju najviše ljudi i nadmašuju ostatak privrede, kako u efikasnosti, tako i u profitabilnosti. I treba istaći da je poslovanje sa takvim kompanijama najmanje rizično.