Country Insight

Ulaganje i trgovanje na stranim tržištima može biti vrlo rizično, ali i vrlo profitabilna aktivnost.
shutterstock_408049144.jpg

Rešenja "Country Insight" pružaju potrebnu stručnost koja pomaže preduzeću u proceni mogućnosti smanjenja rizika kod globalnih poslova.

Bez obzira učestvuje li kupac u donošenju strateških odluka o ulaganjima, analizi  finansijskog rizika ili upravljanju lanca dobavljača, razumevanje promenjivog poslovnog okruženja je ključno za delotvorno smanjenje rizika i donošenje strateških odluka.

Rešenja "Country Insight" pojednostavljuju taj proces s osiguranim pristupom na globalna tržišta i predočenjem trenutnog globalnog i regionalnog stanja u odnosu na državu što nudi celovitu pozadinu trenutne tržišne situacije.

Svaki od četiri faktora – kreditni, makroekonomski, tržišni i politički – upotrebljen je za opis trenda. Ujedno nude prediktivnu analizu te fokusiranu priču o posljedicama i preporučenim postupcima za svaku državu.

Prema standardnom (modularnom) formatu podaci se mogu jednostavno integrisati u korisnički najupotrebljiviji oblik bez da se od njih zahteva da postanu stručnjaci. To im omogućava primenu poslovnih podataka u kompletnom poslovanju.

Izveštaji o državama dostupni su u dva formata:

D&B Country Insight Reports

D&B Country Insight Reports

Kvartalno ažurirana detaljna analiza rizika i mogućnosti pojedine države u odnosu na globalno i regionalno poslovno tržište.

Izveštaji nude sažetak preporuka i jasan grafički prikaz za jednostavnu i jasnu identifikaciju trenda. Ujedno predstavlja i prediktivnu analizu i fokusiranu priču o posledicama i preporučenim postupcima za svaku od ključnih faktora (kreditni, makroekonomski, tržišni i politički).

Country Insight Snapshots Reports

Country Insight Snapshots Reports

Mesečno ažurirani izveštaj pruža brzi uvid izloženosti riziku pojedine države s naglaskom na političke, poslovne i makroekonomske uslove na tržištu.

Izveštaj na 9 stranica pomaže vam u nadzoru i proceni okolnosti poslovanja u stranoj državi a obično nudi i sažetak pregleda Dun & Bradstreet Country Insight Reports podataka.
Izveštaji uključuju indikator rizičnosti države, vodič za uslove plaćanja i kašnjenja, ključne ekonomske pokazatelje s prognozama (5godina) te tekstualni pregled najnovijeg dešavanja.

Kontaktirajte nas

Nazovite nas na

Get Started D&B