Poslovna.rs

Znanje je moć, a prednost je znati ono što ne znaju drugi. Da biste uspeli u poslu budite smeli, budite drugačiji i budite prvi.
Naručite Prijavite se

Da biste uspeli u ovako kompleksnom i konkurentnom poslovnom svetu, veoma je važno imati prave informacije u pravo vreme.

Poslovna.rs je rešenje koje vam nudi mogućnost brzog i efikasnog pronalaska ciljne grupe sa kojom želite da sarađujete, bez obzira da li tražite potencijalne kupce, dobavljače, distributere ili partnere. Ovo je rešenje koje je namenjeno smanjenju rizika, unapređenju poslovanja i rastu kompanije bez obzira na veličinu.

Jedinstveno rešenje gde ćete sa samo nekoliko klikova odgovoriti na sva vaša pitanja i potrebe.

 

PITATE SE

 • Kako prepoznati ispravne odluke?
 • Kako se uspešnije informisati?
 • Kako u budućnosti poslovati?

Uvek imajte na umu da je vaša sopstvena odluka da uspete važnija od bilo koje druge.

 1. Proverite s kim poslujete!
  Da li je poslovni račun preduzeća u blokadi, budite upoznati sa trenutnom situacijom na računima vašeg saradnika. Pogledajte vlasničku strukturu preduzeća i da li preduzeće ima udela u vlasništvu drugog preduzeća. Saznajte u kojim se sve preduzećima i na kojim funkcijama nalazi određena osoba. Kvalitetna analiza veoma je važan poslovni korak.
 2. Pronađite buduće saradnike!
  Jednostavno i brzo kroz naprednu pretragu pronađite poslovne subjekte sa kojima želite da sarađujete i kontaktirajte ih.
 3. Pratite svoju konkurenciju i svoje klijente!
  Budite na vreme obavešteni o važnim promenama kod svojih partnera ili dobavljača i svoje poslovanje prilagodite tim informacijama. Na taj način ćete kvalitetnije poslovati i povećati sigurnost poslovanja.

 

10 DOBRIH RAZLOGA DA KORISTITE REŠENJE POSLOVNA.RS

 1. Budite u toku sa svim promenama koje se dešavaju kod vaših poslovnih saradnika kako biste bili u mogućnosti da predupredite situaciju
 2. Pristupite informacijama koje su drugima nedostupne
 3. Imajte kompletne finansijske izveštaje sa istorijom
 4. Pronađite kvalitetne poslovne partnere
 5. Osigurajte svoja potraživanja
 6. Povežite pravna lica po vlasništvu
 7. Kontrolišite rizik vezan za određenog kupca
 8. Pronađite aktuelne informacije vezane za sudske sporove: najavljena suđenja, datume saslušanja, novčani iznosi koji su uključeni kao i status spora
 9. Budite svakodnevno informisani o bilo kakvim promenama
 10. Pratite navike plaćanja i likvidnost vašeg partnera i kupca

Novitet: Proverite sposobnost kompanija i u kriznim vremenima sa ocenom Failure Score koja predviđa verovatnoću negativnih događaja u narednih 12 meseci.

 

Budite uvek korak ispred konkurencije!

Uverite se sami!