Obaveštavamo vas da zbog selidbe trenutno Bisnode ne možete dobiti na fiksne brojeve, te vas molimo do daljeg da nas zovete na broj +381 60 3788 868
Hvala na razumevanju.
Godina je pri kraju i vreme je da pokrenemo točak vremena. To je takođe i period u kom razvijamo poslovne planove koji svakako održavaju ključni cilj – (po)ostanite izvrsni. Izvrsnost zahteva pažljivo planiranje aktivnosti koje omogućavaju čvrste poslovne odnose, uspostavljanje novih partnerstava i sticanje podataka pomoću kojih možete ostvariti bolje i efikasnije rezultate.
Pozivamo vas da nam se u septembru 2020 pridružite na tradicionalnom godišnjem Bisnode događaju Bisnode4Excellence na kom će se ponovo okupiti više od 150 najizvrsnijih srpskih preduzeća.
 

Zašto je važno biti tamo?

Na našem događaju Bisnode4Excellence će biti prisutni predstavnici najizvrsnijih i najuspešnijih srpskih malih, srednjih i velikih preduzeća koji predstavljaju zdravo jezgro srpske privrede. To su istovremeno preduzeća koja ostvaruju visoke standarde dobrog poslovanja za sticanje međunarodno priznatog Bisnode sertifikata bonitetne izuzetnosti. Na inspirativnom privrednom događaju na najvišem nivou ponovo ćemo ugostiti poznata imena, predstavićemo priče najuspešnijih i povezivaćemo se međusobno.
 

Izađite iz mase – postanite sponzor događaja Bisnode4Excellence

Na događaju Bisnode4Excellence preduzećima ćemo dodeliti Bisnode sertifikate bonitetne izvrsnosti za 2020 godinu i slušati eminentne strane i domaće predavače. Sponzori događaja se mogu predstaviti na jedinstven i kreativan način.
Izađite iz mase i obezbedite sebi novu saradnju – neka vaš glas stigne do izuzetnih preduzeća.
Obratite nam se na e-mail: marketing@bisnode.rs.
 

O Bisnode sertifikatu bonitetne izvrsnosti

Kompanija Bisnode, koja putem analitike Dun & Bradstreet ima pristup najnovijim informacijama o poslovanju 230 miliona preduzeća iz praktično svih država sveta, dodeljuje ekskluzivni sertifikat poslovne izvrsnosti u 19 evropskih država. Grupa Bisnode ima višegodišnju tradiciju u dodeli sertifikata bonitetne izvrsnosti kojima kompanija iskazuje svoj kvalitet poslovanja, što znači veću efikasnost i profitabilnost i manji rizik. Na osnovu podataka se proverava koja preduzeća postižu najviše standarde poslovne etike i koja su se u dužem periodu pokazala kao pouzdani partneri u pogledu platne sposobnosti, pouzdanosti isporuke i kvaliteta proizvoda i usluga.
Kompanija Bisnode sertifikate dodeljuje samo najuspešnijim preduzećima koja ispunjavaju neophodne standarde i predstavljaju zdravo jezgro srpske privrede. Od svih srpskih kompanija, standard bonitetne izvrsnosti za 2019. godinu ispunjava samo 4,47 procenata.