Vesti

Novo Bisnode rešenje Monitoring

24 jul 2019

Sam svoj majstor portfolija klijenta

Kako funkcioniše Bisnode Monitoring?

Bisnode Monitoring je efikasan jer funkcioniše po piramidalnoj strukturi i omogućava praćenje nivoa poslovnih događaja u portfolijima klijenata (poslovni događaji kao što su medijske objave, brisanja, tužbe, sudski postupci, izmena ili objava statuta, novoosnovana preduzeća i dr.). Preduzeće – preko administratora – samo određuje koje poslovne događaje korisnici mogu da prate. Svako odeljenje u preduzeću zatim samo određuje svoje pokazatelje, a u preduzeću može postojati neograničeni broj korisnika.


Sopstvena portfolija grade jednostavnim korisničkim interfejsom i u poslednjem koraku dodaju veb-sajtove saradnika odnosno primalaca koji primaju obaveštenja i poruke o određenim poslovnim događajima klijenata. Preduzeća mogu birati koje događaje će primaoci pratiti i kada i kako će o tome biti obavešteni (svakodnevno preko elektronske pošte, elektronska pošta + datoteka u Excelu...).

 

Veoma jednostavna upotreba

Nakon jednostavnog postupka registracije, Bisnode Monitoring omogućava redovno obaveštavanje ujutru i popodne, što takođe biraju sami korisnici. Ovakav proizvod su naročito želeli postojeći klijenti, redovni korisnici Bisnode usluga.
Monitoring doživljava izuzetan razvoj

Evolucija razvoja kompanije je od početnog nezavisnog i nadgrađenog standardizovanog sistema sada došla do najvišeg nivoa: optimizovanog sistema. Broj kompanija koje će koristiti proizvode monitoringa, kakav je i Bisnode Monitoring, po analizama u narednim godinama će i dalje rasti. Proizvodi ove vrste u svetu postaju sve prisutniji deo strategije kompanija, a ne samo nešto što „je lepo imati“.

Bisnode Monitoring je na raspolaganju kako postojećim registrovanim korisnicima, koji već koriste Bisnode usluge, tako i onima koji nisu registrovani za postojeće proizvode. U početku mogu da se prate čak 202 poslovna događaja klijenata, a registracija za širu paletu Bisnode proizvoda donosi i pregled detaljnijih podataka.

NOVO BISNODE REŠENJE

Bisnode Monitoring
Prijava u rešenje

NOVO BISNODE REŠENJE MONITORING

  • Ne brinite za bezbednost vašeg poslovanja jer ćemo vas o svim izmenama u kompanijama blagovremeno obavestiti.
  • Sastavite portfolija preduzeća iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije;
  • Pratite do 5000 preduzeća;
  • Podesite obaveštavanje za više od 200 različitih događaja;
  • Veoma jednostavna upotreba;
  • Broj korisnika je neograničen;
  • Obaveštenja možete primati dva puta dnevno.

 

Budite blagovremeno obavešteni i svakodnevno pratite sve promene poslovnih partnera i zainteresovanih preduzeća – vas ne iznenađuju brisanja, tužbe i sudski postupci vaših kupaca i dobavljača. Radi bezbednosti vašeg poslovanja, proverite i vlasničku strukturu i povezanost preduzeća, a istovremeno možete brzo i jednostavno pratiti i sve medijske objave i promene poslovanja vaših konkurenata.