IMAMO NOVE BILANSE!

Za 135.000 pravnih lica, od čega je oko 40.000 privrednih društava (pretežno mikro i malih pravnih lica) i oko 95.000 preduzetnika.
Od danas ih možete pogledati na našem portalu poslovna.rs
Vesti

Novo Bisnode rešenje Monitoring

24 jul 2019

Sam svoj majstor portfolija klijenta

Kako funkcioniše Bisnode Monitoring?

Bisnode Monitoring je efikasan jer funkcioniše po piramidalnoj strukturi i omogućava praćenje nivoa poslovnih događaja u portfolijima klijenata (poslovni događaji kao što su medijske objave, brisanja, tužbe, sudski postupci, izmena ili objava statuta, novoosnovana preduzeća i dr.). Preduzeće – preko administratora – samo određuje koje poslovne događaje korisnici mogu da prate. Svako odeljenje u preduzeću zatim samo određuje svoje pokazatelje, a u preduzeću može postojati neograničeni broj korisnika.


Sopstvena portfolija grade jednostavnim korisničkim interfejsom i u poslednjem koraku dodaju veb-sajtove saradnika odnosno primalaca koji primaju obaveštenja i poruke o određenim poslovnim događajima klijenata. Preduzeća mogu birati koje događaje će primaoci pratiti i kada i kako će o tome biti obavešteni (svakodnevno preko elektronske pošte, elektronska pošta + datoteka u Excelu...).

 

Veoma jednostavna upotreba

Nakon jednostavnog postupka registracije, Bisnode Monitoring omogućava redovno obaveštavanje ujutru i popodne, što takođe biraju sami korisnici. Ovakav proizvod su naročito želeli postojeći klijenti, redovni korisnici Bisnode usluga.
Monitoring doživljava izuzetan razvoj

Evolucija razvoja kompanije je od početnog nezavisnog i nadgrađenog standardizovanog sistema sada došla do najvišeg nivoa: optimizovanog sistema. Broj kompanija koje će koristiti proizvode monitoringa, kakav je i Bisnode Monitoring, po analizama u narednim godinama će i dalje rasti. Proizvodi ove vrste u svetu postaju sve prisutniji deo strategije kompanija, a ne samo nešto što „je lepo imati“.

Bisnode Monitoring je na raspolaganju kako postojećim registrovanim korisnicima, koji već koriste Bisnode usluge, tako i onima koji nisu registrovani za postojeće proizvode. U početku mogu da se prate čak 202 poslovna događaja klijenata, a registracija za širu paletu Bisnode proizvoda donosi i pregled detaljnijih podataka.

NOVO BISNODE REŠENJE

Bisnode Monitoring
Prijava u rešenje

NOVO BISNODE REŠENJE MONITORING

  • Ne brinite za bezbednost vašeg poslovanja jer ćemo vas o svim izmenama u kompanijama blagovremeno obavestiti.
  • Sastavite portfolija preduzeća iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije;
  • Pratite do 5000 preduzeća;
  • Podesite obaveštavanje za više od 200 različitih događaja;
  • Veoma jednostavna upotreba;
  • Broj korisnika je neograničen;
  • Obaveštenja možete primati dva puta dnevno.

 

Budite blagovremeno obavešteni i svakodnevno pratite sve promene poslovnih partnera i zainteresovanih preduzeća – vas ne iznenađuju brisanja, tužbe i sudski postupci vaših kupaca i dobavljača. Radi bezbednosti vašeg poslovanja, proverite i vlasničku strukturu i povezanost preduzeća, a istovremeno možete brzo i jednostavno pratiti i sve medijske objave i promene poslovanja vaših konkurenata.