Igrajte sa Bisnode KvizBiz

26 sep 2015

Igrajte sa Bisnode “KvizBiz” i osvojite učešće na seminaru na temu “5 koraka za uspešan biznis”.

 

Osnovne informacije:

Igrajte sa Bisnode “KvizBiz” i osvojite učešće na seminaru na temu “5 koraka za uspešan biznis“ koji će voditi g-din Petar Miljković, direktor prodaje kompanije Bisnode,Srbija, a koji će se održati u prostorijama kompanije Bisnode.

“KvizBiz” trajaće u periodu od 28.09. – 23.10.2015 i za to vreme bićete u prilici da osvojite učešće na seminaru pod nazivom “5 koraka za uspešan biznis”.

Da bi ste učestvovali u aktivaciji “KvizBiz” potrebno je da pratite našu Facebook stranice (BisnodeSrbija) i da prvi tačno odgovorite na postavljeno pitanje u vezi sa poslovanjem koje budemo postavili na stranici.

Svakog dana biće postavljano po jedno pitanje iz oblasti poslovanja, a učesnik koji tačno i najbrže odgovori na postavljeno pitanje osvojiće učešće na seminaru. Odgovore na pitanja potrebno je pisati u okviru komentara na postavljenom postu.

Aktivacija “KvizBiz” trajaće četiri nedelje i za to vreme biće proglašeno 20 pobednika.
Pobednici će biti objavljani i kontaktirani dnevno putem naše Facebook stranice (BisnodeSrbija)

 

Pravila učestvovanja:

Da bi ste učestvovali u kvizu “KvizBiz” dovoljno je da imate otvoren lični Facebook profil.

U toku trajanja KvizBiz-a, potrebno je da prvi i tačno odgovorite na postavljeno pitanje na Facebook stranice (BisnodeSrbija).

Tokom trajanja kviza, biće izvučeno ukupno 20 pobednika, koji će biti proglašavani na dnevnom nivou.

Pobednici će biti kontaktirani direktno u inbox kako bi se od njih uzeli svi potrebni podaci.

Učestvovanje u kvizu preko profila trećih osoba nije dozvoljeno i moguće je učestvovati samo sa svog ličnog profila. Jedan učesnik može osvojiti samo jedno mesto u u okviru seminara ali nije ograničen brojem pokušaja da tačno i na vreme odgovori na zadata pitanja.

Sva pitanja postavljena na facebook stranici Bisnode biće iz oblasti poslovanja, a odgovori će moći da se pronađu na internet stranci www.bisnode.rs ili pretragom na web-u.

Pitanja će biti postavljana u toku različitih vremenskih termina, kako bi svi takmičari bili maksimalno ujednačeni.

Pitanja će imati jedan tačan i konkretan odgovor. Ukoliko učesnici ne uspeju da tačno odgovore na zadato pitanje, biće organizovan naknadni termin na kojem će učesnici imati još jednu šansu za osvajanje mesta i učešća na seminaru.

 

Dodatne infomacije:

“KvizBiz” aktivacija je isključivo zabavnog karaktera i služi za promociju kompanije Bisnode. Cilj je da se učesnici dodatno informišu u vezi sa svakodnevnim poslovanjem, da dobiju neke nove informacije i da učestvuju na seminaru “5 koraka do uspešnog biznisa”
Svi negativni i uvredljivi komentari na račun drugih učesnika ili slično biće uklonjeni od strane administratora Facebook stranice.
Takmičarij koji se budu koristili nedozvoljenim sredstvima ( učestvovanje putem tuđih profila, ometanje drugih učesnika i slično ) biće diskfalifikovani.

 

Korisne informacije:

Da biste povećali vaše šanse za osvajenje učešća na seminaru “5 koraka do uspešnog biznisa” predlažemo vam sledeće metode:

Redovno pratite Facebook stranice (BisnodeSrbija) (povećavate vaše šanse da objavljeni post vidite među prvim učesnicima u svom news feed-u)
Redovno pratite Web sajt www.bisnode
Za traženje odgovora možete koristititi sve dostupne pretraživače
Radne nedelje u kojima će se postavljati pitanja mogu biti tematski određene pa probajte da naslutite naredna pitanja kako biste bili spremni za brz i tačan odgovor.


Želimo Vam puno uspeha.
Bisnode