Vesti

Bisnode4Excellence 2019. Podaci nisu sve, oni su samo prvi koraci na dugom putu

30 sep 2019

I ove godine smo uspešno proslavili naš godišnji događaj Bisnode4Excellence uz sjajne goste i počastvovane govornike pred skoro 200 ljudi. Vila Jelena je bio naš izbor za lokaciju i po reakciji gostiju kao i naših kolega iz Švedske, izgleda da je ovo mesto bio pun pogodak. „Do 2025. godine očekuje se da se širom sveta generiše 463 egzabajta podataka svakog dana - to je 212 miliona DVD-a dnevno! Međutim, podaci nisu dovoljni. Oni su samo prvi koraci na dugom putu”. Ovako je započela obraćanje Jelena Gajić, SME Menadžer. Uskočila je odmah zatim i Ana Albinson, CMO Bisnode Grupe koja je držala pažnju objašnjavajući na koji način uz pomoć Marketinga možemo doći do novih klijenata.
Ni manje ni više, najviše pažnje je dobila predivna glumica Hristina Popović, koja nas je zasmejavala svojim anegdotama iz detinjstva sa svojom majkom primabalerinom Sonjom Vukićević, i kako je došla na ludu ideju da se krene na osvajanje planina kao što su Himalaji, Kilimandžara, Bromo i Severni pol.
Primere dobre poslovne prakse predstavili su nosioci Sertifikata bonitetne izvrsnosti, među kojima su Prvredni savetnik, NTS International i Termovent Komerc.
Uzbudljiva vremena su ispred nas i jedva čekamo da to podelimo s Vama i sledeće godine.
 
 

Video Bisnode4Excellence 2019