Vesti

Bisnode Solidarnost

27 mar 2020

Bisnode Mobile za vašu mobilnu kancelariju

Bisnode uloga je mnogo više od praćenja poslovanja preduzeća i izveštavanja o njihovoj uspešnosti. Bisnode je tu da pokaže kompanijama kakve sve tragove ostavlja posao u privredi, a naša uloga je da korisne informacije učinimo dostupnijim nego ikad. Naša uloga je da budemo pravi partner u ovakvoj situaciji i da budemo solidarni.

Verovatno ne treba posebno naglašavati šta za privredu znači #OstaniKodKuće i možemo biti iskreno ponosni na sve koji su zdravlje zaposlenih i zdravlje najugroženijih rizikovali, uprkos činjenici da su oni izloženi visokom riziku s kojim će se (još uvek) suočavati.

Sigurno bi se svi složili s nama kada bismo vam rekli da nam kompanije trebaju više nego ikad i zato smo tu zbog njih.
 
Bisnode je za sve pripremio besplatan pristup Bisnode Mobilnom rešenju, pod sloganom „Bisnode Mobile za vašu mobilnu kancelariju“. U modernoj, prijatnoj i jednostavnoj aplikaciji, podaci su dostupni za sve kompanije u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj i BiH.
 

Kako do aplikacije:
 
Na vašem mobilnom telefonu upišite http://solidarnost.bisnode.rs popunite sva polja i sledite dalja uputstva.

Kome je namenjeno:
 
Svima koji jesu i nisu pretplatnici, svim zaposlenim koji su zainteresovani za svoje poslovanje, namenjeno je dakle svima onima koji žele da provere stanje preduzeća i prate svoje promene.


Kliknite dakle ovde: solidarnost.bisnode.rs

 

BISNODE se pridružio akciji Digitalna solidarnost

Portal Digitalna solidarnost namenjen je svima koji usled pandemije koronavirusa rade od kuće i iz kancelarije.
 
Na portalu možete pronaći informacije o besplatnim platformama za učenje, besplatnim online knjigama, filmovima i muzici, besplatnim alatima koji vam mogu olakšati rad od kuće, a među njima se nalazi i naše rešenje Bisnode Mobile.