Bisnode konferencija B4E

25 sep 2018

Na prvoj održanoj konferenciji u Beogradu Bisnode4Excellence, koja se održala 6.9.2018 u Top of the Hub na Novom Beogradu, okupilo se oko 200 učesnika kako bi najuspešnijim srpskim preduzećima bili dodeljeni međunarodno priznati sertifikati bonitetne izvrsnosti, kao i priznanja Gazela Srbije 2018 za najbrže rastuća preduzeća u Srbiji.
Na konferenciji specijalan gost je bio Vladimir Vanja Grbić, jedan od najboljih srpskih odbojkaša svih vremena, i uspešan predstavnik srpskog poslovnog sveta koji je otkrio strategije koje su njega i njegov tim dovele do uspeha, kako u sportu, tako i u poslu.
"Moguće je postići uspeh, ali je važnije ostati uspešan", rekao je, između ostalog, Vanja Grbić.

40 preduzeća je na konferenciji svoju dobru poslovnu praksu krunisalo Sertifikatom bonitetne izvrsnosti, dok je preduzeće KONSTRUKTOR KONSALTING iz Beograda odnelo priznanje Zlatna Gazela Srbije 2018. Srebrnu Gazelu dobilo je preduzeće DIZAJN ARHITEKTURA, a bronzanu OUTSOURCE INSURANCE PROFESSIONALS. Priznanja su dodeljena za osvedočen rast u prethodnoj godini, utemeljen na zdravim poslovnim kriterijumima.
"Ovo priznanje je rezultat svega što smo radili, i drago nam je što ovakva legitimna organizacija pravedno vrednuje naš rad”, u ime dobitnika priznanja rekla je Tatjana Vesnić, direktorka marketinga Konstruktor Konsaltinga.

Primere dobre poslovne prakse predstavili su Dragan Tanasković iz kompanije Vip mobile, kao i nosioci Sertifikata bonitetne izvrsnosti, među kojima su Medical Beauty Center, Sixsentix, Chemical Agrosava i Aerodrom Nikola Tesla.
Konferencija Bisnode4Excellence je srpskim preduzećima, pored prilike za preuzimanje Sertifikata bonitetne izvrsnosti, pružila i odlične mogućnosti za produbljivanje i širenje poslovnih veza i pridobijanje novih znanja, a održana je uz podršku Vip mobile, Atlantic grupe i Banca Intese.

 

FOTOGALERIJA DODELA SERTIFIKATA

FOTOGALERIJA ZLATNE GAZELE

REPORTAŽA

VIDEO REPORTAŽA

ZLATNE GAZELE VIDEO