Vesti

Bisnode je imenovan za jednu od najboljih švedskih kompanija

07 maj 2019

Bisnode s ponosom objavljuje da je dobio nagradu za najbolju kompaniju upravljanja u Švedskoj za 2019. godinu koju dodeljuje Deloitte u saradnji sa Nasdak-om. Nagrada za kvalitet se zasniva na kriterijumima koji ocenjuju strateški pravac Bisnode, operativni kapacitet kompanije, korporativnu kulturu i ekonomski razvoj.

„Za kratko vreme, uspeli smo da postanemo Bisnode sa zajedničkim strateškim planom i jasnim procesima. Naša vizija je jasna: mi ćemo biti evropski lider u pametnim podacima i analizama. Činjenica da se sada prepoznajemo kao jedna od najboljih švedskih kompanija je dobro priznanje da smo na pravom putu ”, kaže Magnus Silfverberg, izvršni direktor Bisnode.

Program "Best managed companies" je osnovao Deloitte u Kanadi 1993. godine. Najuspešnije švedske kompanije su lansirane 2018. godine od strane Deloitte-a u saradnji sa Nasdak-om, a ove godine nagrada će biti dodeljena po prvi put. 20 kompanija je učestvovalo u procesu prijavljivanja, a nezavisni žiri je izabrao 12 kompanija koje ispunjavaju sve zahteve kvaliteta.

„Ima mnogo odličnih liderskih kompanija u Švedskoj i bilo je uzbudljivo doći u kontakt sa nekima od njih kroz ovaj program. Uzbuđeni smo što smo uključeni u naglašavanje finih kompanija koje su tako važan deo švedskog poslovanja “, rekao je Hakan Sjogren, nezavisni član žirija i direktor koji je odgovoran za uvrštenje na Nasdak u Stokholmu.