Naše vrednosti

Mi smo inovatori sa fokusom na klijentu
Obaveštavamo vas da zbog selidbe trenutno Bisnode ne možete dobiti na fiksne brojeve, te vas molimo do daljeg da nas zovete na broj +381 60 3788 868
Hvala na razumevanju.
Fokus na klijentu

Fokus na klijentu

Mi slušamo i učimo. Svakodnevno razvijamo rešenja koja odgovaraju potrebama naših klijenata. Naši alati su podaci i analize. Mi i naši klijenti zavisimo jedni od drugih i na taj način zajedno rastemo. Naš cilj je da uvek omogućavamo pametne odluke.

Stalna radoznalost

Stalna radoznalost

Radoznalost je u Bisnode-ovoj DNK. Ona kontinuirano pokriva sve aspekte našeg poslovanja. Bitno nam je da nagrađujemo inovacije, upućujemo izazov statusu quo i imamo hrabrosti da budemo inovatori.

Saradnja

Saradnja

Internet komunikacija kroz sve delove Bisnode-a nam omogućava da budemo inovatori na polju pametnih podataka i u stvaranju prave vrednosti za naše klijente. Sarađujući kao međunarodna organizacija, možemo brzo da se prilagodimo i da delujemo snažno. Zajedno.

Poverenje

Poverenje

Poverenje je neophodno. Poverenje čini da budemo odgovorni kao profesionalni partner našim klijentima i neko ko daje važan doprinos društvu. Da bismo stvorili poverenje, moramo da se oslonimo jedni na druge i na sebe. Kada svaki pojedinac preuzme odgovornost, možemo međusobno da se pomažemo kako bismo postigli više.