KARIJERA

Zaposlenje u Bisnode-u – Put do uspešne karijere

Deo strategije ljudskih resursa grupe Bisnode je da svojim zaposlenima otvori mogućnost za lični i profesionalni razvoj. Bisnode radi strateški, sakupljanjem talenata i izvlačenjem najboljeg od svakog od njih. Jedan od ciljeva Bisnode-a je da svojim zaposlenima obezbedi okruženje u kojem oni napreduju i razvijaju se.

Ukoliko ste zainteresovani da postanete deo našeg uspešnog tima, pošaljite Vaš CV na

jelena.nevjestic@bisnode.com

.

 

Da li ste zainteresovani da radite i razvijate se u internacionalnoj kompaniji? Da li Vas motiviše da radite u najbrže rastećem segmentu SMART DATA? Da li je konsultantska prodaja izazov za Vas?

Ukoliko jeste, ne propustite priliku da konkurišite u vodećoj kompaniji za poslovne i bonitete informacije, analizu podataka I isporuku pametnih rešenja koja pomažu kompanijama da povećaju prodaju, minimalizuju rizike i troškove u poslovanju i donesu bolje poslovne odluke u svakodnevnom radu.

Mi smo kompanija Bisnode doo Beograd, deo Švedske grupacije Bisnode AB koja posluje u 19 evropskih zemalja I ima preko 2100 zaposenih. U Srbiji poslujemo od 2011. godine I kontinuirano rastemo I razvijamo se. Širimo naš tim i tražimo pravog kandidata za radno mesto:

KONSULTANT U TELEFONSKOJ PRODAJI

Opis posla:

  • Komunikacija telefonskim putem sa potencijalnim klijentima u cilju realizacije prodaje,
  • Ispitivanje potreba klijenata i pružanje rešenja relevantnih za zadovoljenje istih kroz portfolio usluga kompanije,
  • Savetovanje potencijalnih klijenata o unapređenju poslovanja I smanjenju rizika,
  • Zaključivanje ugovora.

Uslovi:

  • Minimum V stepen stučne spreme
  • Poželjno - jedna godina iskustva na istim ili sličnim poslovima
  • Vrlo dobro poznavanje MS office-a

Ako ste komunikativni, željni dinamičnog posla, ličnog i profesinalnog razvoja i imate sposobnost da sami sebi postavljaju ciljeve i zadatke na bazi razvojnog plana kompanije, pošaljite svoju radnu biografiju elektronskim putem do 17. 5. 2019 god.

Nudimo fiksnu zaradu i stimulativne bonuse, rad u dinamičnom okruženju, mogućnost napredovanja na osnovu ličnog zalaganja i realizacije ciljeva.

Biće kontaktirani samo kandidati koji ispunjavaju gore navedene uslove.