O Bisnode-u

Mi omogućavamo pametne odluke

Mi omogućavamo pametne odluke

U svetu digitalnih informacija koji se stalno menja neki vide izazove i ograničenja. Mi vidimo neograničene mogućnosti za pomoć. U Bisnode-u dnevno radi 2.400 stručnjaka za tumačenje, preciziranje i razumevanje podataka koji čine osnov poslovnih odluka naših klijenata. Bisnode pomaže u svakodnevnom životu kroz svakodnevne isporuke hiljada dokumenata za donošenje odluka kompanijama, vladinim agencijama, opštinama i organizacijama.

Uz pomoć Bisnode-ovih provereno kvalitetnih podataka možete da donosite pametne odluke koje povećavaju profitabilnost i razvoj kompanije. Bisnode ima mnogo prilagođenih rešenja za one koji se suočavaju sa važnim odlukama:

  • Proširite svoje poslovanje uz pomoć pravih informacija za donošenje odluka
  • Optimizujte svoje rizike preciznim analizama
  • Povećajte tačnost u svom marketingu.

Sa rešenjima Bisnode-a imate konstantan pristup ažuriranim informacijama i moći ćete da donosite odluke na osnovu tačnih podataka.

Saznajte više

Bisnode - experter på smart data

Mi smo stručnjaci za pametne podatke

Specijalizovani smo za obezbeđivanje visokokvalitetnih poslovnih, kreditnih i tržišnih informacija koje će vam pomoći da donesete pametne odluke. Poslujemo u 18 evropskih zemalja, a kroz našeg strateškog partnera Dun&Bradstreet isporučujemo lokalne i globalne podatke o kompanijama, vladinim institucijama, organizacijama i organima uprave.

Saznajte više

Bisnode - kunders beslut med hjälp av smart data

Naši kupci donose odluke na osnovu pametnih podataka

Naši klijenti variraju od vladinih agencija do malih i srednjih preduzeća i globalnih korporacija. Oni posluju u različitim branšama: bankarstvo i finansije, vladin i javni sektor, nekretnine, osiguranje, maloprodaja i proizvodnja. Zajedničko svima je da su dopustili da im podaci budu pokretačka snaga i da donose odluke zasnovane na pametnim podacima.

Saznajte više


PAMETNI PODACI SU ČVRSTA VALUTA NAŠEG VREMENA

Budućnost pripada onima koji znaju upravljati podacima

Pročitajte više

Donesite pametne poslovne odluke

Saznajte šta pametni podaci i analize mogu da učine za Vas i Vašu kompaniju