• Serbia
  • Group
Potražite najbolje Bisnode rešenje za vaše poslovanje

Najbolja Bisnode rešenja za prodaju

Bisnode proizvod

BONITETI.RS

Boniteti.rs je jedinstveni i regionalni bonitetni servis koji sadrži više od 30 miliona bonitetnih izvještaja iz 24 europske zemlje. Na jednom mjestu možete oceniti uspešnost preduzeća, analizirati poslovanje i likvidnost, pratiti disciplinu plaćanja Vašeg partnera.

Više

Bisnode proizvod

POSLOVNA.RS

"Poslovna.rs je vodeći poslovni portal koji nudi jedinstven i potpuni pregled srpskog tržišta. Više od 975.000 privrednih subjekata, od toga preko 483.536 aktivnih, 686.000 preduzetnika. Napravite listu klijenata za kampanju prema Vašim parametrima, analizirajte konkurenciju... "

Više

Bisnode proizvod

Portfolio intelligence za prodaju

Savršeno rešenje za proaktivni marketing u korporativnom poslovanju (B2B), koje marketinškim stručnjacima nudi jasnu definiciju segmentacije tržišta i lako ažuriranje kontakata za poboljšavanje povraćaja ulaganja u marketing

Više

Bisnode rešenje

SMART VISION

Jedinstveni makroekonomski alat za svakodnevno praćenje aktuelnog stanja srpskog tržiašta. Analizirajte. Upoređujte. Uočite trendove. Iskoristite u potpunosti potencijal tržišta.

Više

Bisnode rešenje

AAA SERTIFIKAT

Planirate širenje na nova tržišta? Uz međunarodno priznat AAA Sertifikat bonitetne izvrsnosti povećajte svoju konkurentnost. Sertifikat kao najviša ocena poslovnog subjekta dokazuje da ste pouzdan partner.

Više

Bisnode partner

D&B

Bisnode kao najveći partner Dun & Bradstreet, koji je vodeći svetski dobavljač poslovnih informacija, pruža informacije o poslovanju za više od 250 miliona kompanija iz 220 zemalja širom sveta .

Više