• Serbia
  • Group
Potražite najbolje Bisnode rešenje za vaše poslovanje

Najbolja Bisnode rešenja

Bisnode proizvod

BONITETI.RS

Boniteti.rs je jedinstveni i regionalni bonitetni servis koji sadrži više od 30 miliona bonitetnih izvještaja iz 24 europske zemlje. Na jednom mjestu možete oceniti uspešnost preduzeća, analizirati poslovanje i likvidnost, pratiti disciplinu plaćanja Vašeg partnera.

Više

Bisnode proizvod

PORTFOLIO INTELLIGENCE

Idealno rešenje za svakodnevnu praćenje i analizu partnera i klijenata po vašim kriterijama.Istražite svoje poslovno okruženje. Napravite vašu bazu podataka.

Više

Bisnode proizvod

Poslovna.rs

Znanje je moć, a prednost je znati ono što ne znaju drugi. Da biste uspeli u poslu budite smeli, budite drugačiji i budite prvi.

Više

Bisnode partner

D&B

Bisnode kao najveći partner Dun & Bradstreet, koji je vodeći svetski dobavljač poslovnih informacija, pruža informacije o poslovanju za više od 250 miliona kompanija iz 220 zemalja širom sveta .

Više

Bisnode rešenje

SMART VISION

Smart Vision, jedinstveni makroekonomsko rešenje, namenjen je svima koji u svakodnevnom poslovanju imaju potrebu praćenja aktuelnog stanja srpske privrede. Analizirajte. Upoređujte. Uočite trendove.

Više

Bisnode rešenje

Bonitetni izveštaj

Bonitetni izveštaji su namenjeni svima koji žele kvalitetne podatke tako da mogu doći do bitnih odluka u roku od nekoliko minuta. Jedan klik je sve što je potrebno da analizirate svog partnera ili da kreirate izveštaj za predpostavljenje.

Više

Bisnode proizvod

IBON.RS

IBon je neophodan proizvod za male i srednje kompanije, jer omogućava veoma jednostavno i brzo sliku srpskih preduzeća.

Više

Bisnode rešenje

SERVISI (rešenja po meri)

On - line sistem za optimizaciju vašeg poslovanja, prilagođen vašim potrebama. Jednostavna integracija koja ne zahteva pokretanje instalacioni program. Ažurirani podaci.

Više

Bisnode rešenje

AAA - sertifikat

Planirate li proširenje na nova tržišta? Sa međunarodno priznatim sertifikatom AAA povećajte kredibilnost kavše komanje i svoju konkurentnost. Sertifikat kao najvišom ocenom kompanjije dokazuje da ste pouzdan poslovni partner.

Više