• Serbia
  • Group
Potražite najbolje Bisnode rešenje za vaše poslovanje

Najbolja Bisnode rešenja za marketing

Bisnode proizvod

BONITETI.RS

Boniteti.rs je jedinstveni i regionalni bonitetni servis koji sadrži više od 30 miliona bonitetnih izvještaja iz 24 europske zemlje. Na jednom mjestu možete oceniti uspešnost preduzeća, analizirati poslovanje i likvidnost, pratiti disciplinu plaćanja Vašeg partnera.

Više

Bisnode proizvod

POSLOVNA.RS

"Poslovna.rs je vodeći poslovni portal koji nudi jedinstven i potpuni pregled srpskog tržišta. Više od 975.000 privrednih subjekata, od toga preko 483.536 aktivnih, 686.000 preduzetnika. Napravite listu klijenata za kampanju prema Vašim parametrima, analizirajte konkurenciju... "

Više

Bisnode partner

D&B

Bisnode kao najveći partner Dun & Bradstreet, koji je vodeći svetski dobavljač poslovnih informacija, pruža informacije o poslovanju za više od 250 miliona kompanija iz 220 zemalja širom sveta .

Više

Bisnode proizvod

Portfolio Intelligence za marketing

Savršeno rešenje za proaktivni marketing u korporativnom poslovanju (B2B), koje marketinškim stručnjacima nudi jasnu definiciju segmentacije tržišta i lako ažuriranje kontakata za poboljšavanje povraćaja ulaganja u marketing

Više

Bisnode rešenje

SMART VISION

Jedinstveni makroekonomski alat za svakodnevno praćenje aktuelnog stanja srpskog tržišta. Analizirajte. Upoređujte. Uočite trendove. Kreirajte izvještaje jednostavno i brzo.

Više

Bisnode rešenje

AAA SERTIFIKAT

Pokažite da ste bonitetno izvrsni i da spadate uz sam vrh domaćeg tržišta! Stroge kriterijume za dobijanje AAA Sertifikata zadovoljava svega 2% subjekata. Postanite deo Kluba poželjnih partnera.

Više